Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení sezony 2009-2010

29. 6. 2010

Vážení sportovní přátelé,
chci krátce zhodnotit uplynulou sezonu starších žáků SK Zichovec. Mužstvo po vcelku úspěšném podzimu, kdy bylo na třetím místě tabulky v době zimní přípravy a rozhodnutí zúčastnit se turnaje ve Francii začalo velice kvalitně trénovat a turnaj se stal pro všechny velkou motivací.
Prvním úspěchem bylo druhé místo na kvalitním halovém turnaji mladších žáků  "Vánoční Kladno"
Pak následoval velice kvalitní vstup do jarní části mistrovských soutěží, kdy dvě výhry nad Libušínem 3:1 a Zvoleněvsí 4:1 smazali náskok soupeřů a až do odjezdu na turnaj ve Francii vyhrávali, po úspěšném zájezdu do Francie jsme zvládli dohrávky mistrovských zápasů i zápasů Lidického poháru.
Po zásluze jsme vyhráli okresní přebor starších žáků, kdy jsem na jaře ztratili jeden bod.

12.6.2010 probíhal finálový turnaj 49.ročníku Lidického poháru. Po jasných výhrách SK Zichovec - Novo Kladno 7:1, SK Zichovec - Velvary 10:0 jsme po druhé v jeho historii získali pohár pro SK Zichovec.
Vyvrcholením úspěšné sezony byl IV.ročník turnaje O pohár obce Zichovec za účasti 4 mužstev z Francie a 6 z České republiky. Po kvalitním výkonu jsme skončili na třetím místě za vítězným USSA Vertou 1:4 a druhým Sokolem Nové Strašecí 1:1

Chci poděkovat všem, kteří se na přípravě turnaje podíleli a hlavně p. Ivanu Husákovi starostovi obce Zichovec za finanční příspěvek na cestu do Francie, pí Kindlové za přípravu cesty do Francie a za zabezpečení pobytu francouzských přátel ve Slaném a v Praze, pí Peškové za obstarání a financování občerstvení pro všechny hráče na turnaji, p. Hokůvovi a pí Hokůvové za přípravu turnaje po stránce cen a propagace a vlastního průběhu turnaje, pí Falcníkové a pí Hubáčkové za pomoc při výdeji občerstvení, p. Adamusovi, p.Bradáčovi a p.Kindlovi za stavbu a uklid stanů pro hráče, dále sponzorům p. Chvapilovi, Masákovi a Cafourkovi.
Chci také poděkovat všem rodičům, kteří se podíleli na výborném ubytování a starostlivosti o hráče francouzských mužstev. Jsem také moc rád, že se turnaje ve Francii zůčastnil i můj kamarád Rostislav Jabůrek, kterého jsem ve Francii nechal trénovat mezinárodní mužstvo za což byl po zásluze oceněn i já bych mu touto cestou chtěl poděkovat za pomoc při turnaji na Zichovci.
Děkuji všem hráčům za uplynulou sezonu, která byla z mého pohledu nejúspěšnější za celou dobu mého působení na Zichovci, přeji všem odcházejícím hráčům mnoho dalších sportovních a osobních úspěchů a rád na ně budu vzpomínat.

trénér starších žáků SK Zichovec
Václav Doksanský